Accesorii auto tuning pentru interior

Posted by Tuning 24.03.2017 0 Comment(s) Accesorii Tuning,

Accesorii auto tuning pentru interior
 

Accesoriile Tuning pentru autovehicule se impart in 3 gaterorii principala:
-accesorii tuning pentru exterior
-accesorii tuning pentru interior
-accesorii tuning pentru motor.

 

Accesorii tuning interioare sunt facute pentru a inbunatati aspectul interior al unul autovehicul.

 

Din aceasta categorii fac parte:

 

-Scaunele care sunt primele conponente observabil dintr-o masina , le putem schimba aspectul prin montarea unor huse interioare din material textil sau piele.
Pentru confort se pot adauga la scaunele deja existente: sisteme de incalzire in  scaune si ventilatie .
In cazul masinilor sport adaugarea unor scaune sport tip scoica. 

 

-Bordul masini poate fi inbunatatit pin adaugarea unor planse de bord textile care confera protectie impotriva razelor solare si in functie de culoare aleasa un desingne unic.

 

-Atmosfera ambientala poate fi inbunatita prin: instalarea unor sisteme de iluminta cu leduri sub bord atat pentru scaunele din fata cat si pentru scaunele din spate.
Aceste accesorii tuning confera o buna dispozitie in timpul sofatul si un aspect cu totul special.Culoarea lumini  trebuie sa fie una calda cum ar fi:rosu, violet,mov.

 

-Sistemele de navigatie auto:Confera un aspect de moderinitate a masini deoarece un printr-un sistem de naviagatie auto sunt puse in acelasi timp la dispozitie foarte multe optiune de infotaimant cum ar fi:
Vizionarea unul film, accesarea motoarelor de cautare direct din masina, gps , vizionare jurnalelor de stiri si multe alte activitati.

 

-Inbunatatirea instrumentelor de bord prin schimabrea culorilor  ale sistemului de climatizare din interiorul masini, al vitezometrului, turometrului, prin inlocuirea clasicelor becuri cu filament cu leduri T10,T3,T20.

 

-Montarea unor covorase in interiorul masini deasemenea scoate in evidenta aspectul modern al masini . Covorasele auto de interior pot fi :din materila textil , materila cauciucat si covorase auto interior tip tavita.