Tutorial montare Angel Eyes

Posted by Tuning 17.10.2016 0 Comment(s) Tutoriale Tuning,

Sunt doua tipuri de Angel eyes comercializate pe piata:
Tipul 1: angel eyes multicolor rgb led cu 16 culori si telecomanda unde se poate schimbat culoarea inelelor de angel eyes in 4 moduri si 16 culori .
Tipul 2: angel eyes ccfl care are o singura culoare , alb diamant la acest tip de angel eyes culoarea nu poate fi schimbata , in comparatie cu angel eyes-ul multicolor cu 16 culori.

 

Instalarea angel eyes-ului se face respectand cativa pasi simpli prin urmare instalarea kitul de angel eyes este o operatiune usoara si dureaza maxim  1h.
 

Pasi pentru instalarea angel eyesului pe autovehicule cum ar fi:VW, BMW ,FORD,KIA, LAND ROVER respecta acelasi procedeu de montarea ca in cazul angel eyesului pentru Bmw , pe care il gasim prezentat mai jos:
 

Primul pas consta in:Se demonteaza sticla farului pentru a ajunge la oglinda farului, si apoi la circumferinta cercurilor din far.Demontarea sticlei  de pe far se face prin desprinderea clemelor dintre corpul farului si sticla acestuia sau in cazul farurilor de Vw,Kia,honda sticla este prinsa de far printr-un adeziv, acesta se incalzeste cu fionul timp de 20 de minute iar adezivul se va dilata si sticla farului se va desprindere de la sine (acelasi procedeu se face si la montarea sticlei inapoi pe far dupa ce am montat angel eyes-ul in far, se incalseste adezivul depe far apoi pe prinde stical farului iar dupa racire sticla se prinde de far instantaneu).

Angel Eyes Angel Eyes Angel Eyes Angel Eyes

Pasul nr doi:Dupa ce a fost inlaturata sticla de pe far se pozitioneaza angel eyesul pe circumferinta cercurilor din far intr-o pozitie cat mai corecta.

Pasul nr trei:Se aplica banda adeziva sau cleme de fixare pe spatele inelelor de angel eyes apoi se lipesc pe cercurile din far.
Angel EyesvAngel Eyes Angel Eyes

Pasul nr patru:Se conecteaza droserul la  cercurile de angel eyes  1 droser la 2 inele angel eyes apoi se pozitioneaza droserele in spatele farului si se coneteaza la firele de la pozitiea masini.
Angel Eyes Angel Eyes Angel Eyes 

Pasul nr cinci: Se probeaza instalatie pentru a vedea daca merge dupa aceia se pune sticla pe far, si gata.
 

Acest procedeu este valabil atat pentru angel eyes rgb cu 16 culori led cat si pentru angel eyes ccfl.

 

TuningRo va pune la dispozitie o gama larga de faruri Angel Eyes pentru urmatoarele marci de masini: Angel Eyes BmwAngel Eyes FordAngel Eyes HondaAngel Eyes KiaAngel Eyes Land RoverAngel Eyes Vw. Cumparand de pe TuningRO, primiti pe langa produsul comandat si intreaga munca de alegere si selectie facuta de echipa noastra, asigurandu-va ca ati facut cea mai buna alegere.

Etichete: Angel Eyes