Paravanturile auto un accesoriu nelipsit.

Posted by Tuning 26.11.2016 0 Comment(s) Tutoriale Tuning,

Paravanturile sunt un accesoriu nelipsit de pe orice autovehicul din 2 motive:
1. Ofera un designe sportiv cu linii definite spre parte de tuning.
2. Ofera protectie atunci cand deschideti gemul pe timp de ploie, ninsoare sau vant puternic.
Paravanturile  sunt confectionate din plastic plexiglas rezistent  cu protectie impotriva razelor ultraviolete , avand intre straturile materialului din care sunt confiectionate pigmenti cu tenta fumurie rezistenti la razele solare.
Acest accesoriu se gaseste in 2 variante constructive: paravanturi pentru partea din fata a autovehicului si paravanturi pentru partea din spate a autovehicului.
Procedeul de montare este unul simplu si este prezentat in video de mai jos:
 


Paravanturile asigura  o vizibilitatea sporita catre oglinzile laterale. Montarea deflectoarelor de aer confera masinii un aspect mult mai atragator.

 

Aerisirea masinii este posibila chiar si cand ploua sau ninge. Dezaburirea geamurilor se realizeaza mult mai rapid, fara sa se creeze curent in habitaclu. Pe parcursul calatoriilor mai scurte se recomanda coborarea usoara a geamurilor decat utilizarea instalatiei de climatizare. Astfel se obtine o reducere considerabila a consumului de combustibil, respectiv rularea la puterea maxima a motorului. Cu ajutorul deflectoarelor de vant de la usile spate, chiar si copii sau pasagerii isi asigura aerul proaspat si natural.
Setul de paravanturi se livreaza cu kit de montaj. 
Gama de paravanturi este disponibila pentru autoturisme, autoutilitare si camioane.