Politica de schimbare produse

Rtt distribution srl mereu este preocupata de cat de multumit este client care a apelat la noi.

Tuningro ofera posibilitatea oricarui client de a schimba produsul comandat. De multe ori clientul poate gresit produsul comandat dar nu va face-ti griji noi RTT DISTRIBUTION SRL suntem mereu preocupati sa multumim fiecare client in parte si va punem la dispozitie pasi pe care trebuie sa ii urmati pentru schimbare unui produs:

Procedura de schimbare produs/produse:

Apasati click pe Descarca formularul de mai jos apoi completati-l si trimite-ti formularul impreuna cu produsul pentru schimbare  la str. Crinilor  nr 42, oras Pascani, jud Iasi, RTT DISTRIBUTION SRL coletul dumneavoastra trebuie sa fie trimis cu optiunea deschidere la livrare pentru a putea verifica continutul trimite-ri dumneavoatra, in caz contrar coletul va fi refuzat pe temeiul legal lipsa deschidere la livrare.Nota: Nu trimite-ti coletul prin firma de curierat FANCOURIER  deoarece nu respecta datele de livrare trecute de dumneavoastra, si astfel veti pierde dreptul de schimbare  din cauza acestei firme. Utilizati orice alta firma  care ofera deschidere la livare (Dpd, Cargus,Sameday etc), inafara de Fancourier.

Descarca Formularul

Termenul de schimbare poate dura de la 2 zile pana la 30 de zile , in functie de disponbiliatea produselor pe care le doriti.
Orice schimb de produs se poate face doar in limita stocului disponibil. Daca modelul dorit nu mai este in stoc, iti poti alege altul cu achitarea eventualelor diferente de pret de catre tine .

Infomatii Suplimentare pentru retur si schimbare de produse:

Produsul care trebuie schimbat nu trebuie folosit sau deteriorat, trebuie sa soseasca in ambalajul original in care a sosit initial. In caz contrar schimbarea produsul va fi respinsa si produsul se va intoarce la dumneavoastra in termen de 30 de zile.